Завод готових сніданків «Аеро-зет» виконав квітневе замовлення Військової адміністрації!

Завод готових сніданків «Аеро-зет», діяльність якого координується компанією «William invest expert» – на відмінно виконав замовлення Військової адміністрації Кіровоградської області через АТ «Укрзалізниця» в інтересах Мінагрополітики та Мінекономіки.

Сотні тисяч одиниць продукції(пластівці та готові сніданки) – ввійдуть до складу продовольчих наборів для особового складу ЗСУ та в якості гуманітарної допомоги громадянам України, що проживають в прилеглих до бойових дій регіонах.
Директор заводу Захарова Анна Станіславівна, для Економічної правди прокоментувала поточні проблеми підприємства: «Ми як підприємство, що входить до переліку підприємств, що забезпечують продовольчу безпеку України на період бойових дій вживаємо всіх заходів для виконання військових замовлень всупереч проблемам з постачальниками та недобросовісними компаніями, що намагаються спекулювати на потребах військових. Ми високо оцінюємо діяльність правоохоронних органів, що допомагають боротись з недобросовісними «ділками».