Помста голови Гостомельської військової адміністрації Гостомельчанам!

Помста голови Гостомельської військової адміністрації Гостомельчанам!
Чому начальник перешкоджає жителям громади у отриманні законного житла? Помста за викриття корупції?
Докладно у сюжеті Телеканалу “Київ”
Журналісти Телеканалу “Київ” поспілкувалися з родинами постраждалих інвесторів, які багато років тому вклали свої кошти у придбання квартир у новобудові по вулиці Богдана Хмельницького 2-в, 2-г та 2-д та дізналися причини того, чому люди досі не можуть отримати своє житло:
Як відомо, намагаючись захистити свої права на законне житло, гостомельчани неодноразово зверталися до Президента України, з проханням вплинути на чинного голову Гостомельської військової адміністрації, який починаючи з вересня 2022 року перешкоджає добудові житлового комплексу.
Переглянути звернення постраждалих інвесторів, пропонуємо за даним посиланням:
Конфлікт виник через незаконну спробу голови Гостомельської військової адміністрації встановити модульне містечко на фундаментах недобудованих багатоквартирних будинків:
Його вдалося врегулювати за сприяння представників Офісу Президента та керівництва Київської ОВА.
Детальніше про це – за даним посиланням:
За фактом незаконних дій голови Гостомельської військової адміністрації Військова Прокуратура порушила карну справу, яку рослідує ДБР:
Тепер голова Гостомельської військової адміністрації чинить помсту постраждалим інвесторам, саботуючи видачу оригіналу рішення про затвердження договору оренди землі між Гостомельською сільською радою та новим забудовником, що заважає добудові будинків.
Керівництво Гостомельської військової адміністрації в сюжеті телеканалу “Київ”, наголошує, що ГВА не має відповідних повноважень для видачі оригіналу рішення.
При цьому, слід зазначити, що компанія ТОВ Вітрувія ще наприкінці 2021 року письмово погодила договір оренди землі, враховуючи обов’язок за власний кошт забезпечити родини постраждалих інвесторів належними житловими умовами, за що, в свою чергу, проголосувала Гостомельська селищна рада, затвердивши договір оренди землі з гарантіями для постраждалих гостомальчан.
Наразі справи щодо порушення прав інвесторів та забудовника головою ГВА Сергієм Борисюком розглядаються правоохороними органами та судами різних юрисдикцій.
130 родин постраждалих гостомельчан дуже сподіваються на справедливе вирішення цього питання, яке нарешті дозволить їм отримати довгоочікуване житло.
Про подальший розвиток подій, можна буде дізнатися в групі Об’єднання “Захист Інвесторів Гостомеля”
та на YouTube-каналі
Звертаємося до представників державної влади з проханням відреагувати на цю ситуацію та допомогти жителям Гостомельської громади отримати законні квартири.