Завод готових сніданків “Аеро-зет” виконав квітневе замовлення Військової адміністрації!

Завод готових сніданків “Аеро-зет”, діяльність якого координується компанією “William invest expert”, на відмінно виконав замовлення Військової адміністрації Кіровоградської області через АТ “Укрзалізниця” в інтересах Мінагрополітики та Мінекономіки.

Сотні тисяч одиниць продукції (пластівці та готові сніданки) – увійдуть до складу продовольчих наборів для особового складу ЗСУ та як гуманітарна допомога громадянам України, що проживають у прилеглих до бойових дій регіонах.
Директор заводу Захарова Анна Станіславівна, для Економічної правди прокоментувала поточні проблеми підприємства: “Ми як підприємство, що входить до переліку підприємств, які забезпечують продовольчу безпеку України на період бойових дій, вживаємо всіх заходів для виконання військових замовлень, всупереч проблемам з постачальниками і недобросовісними компаніями, які намагаються спекулювати на потребах військових. Ми високо оцінюємо діяльність правоохоронних органів, які допомагають боротися з недобросовісними “ділками”.

ukUkrainian