На реконструкцію Шулявського мосту виділили вдвічі більше грошей, ніж потрібно – експерт

На реконструкцію Шулявського мосту виділили вдвічі більше грошей, ніж потрібно, тому, можливо, ремонт закінчать швидше за встановлений термін.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомив директор консалтингової компанії William invest expert Віктор Медвідь.

“Що стосується фінансування реконструкції Шулявського мосту, то там проведено тендер, відповідно за його результатами обрано компанію, яка буде здійснювати підряд. Фінансування йде з бюджету голоду Києва. Шулявський міст уже давно треба було відремонтувати”, – заявив експерт.

За словами В. Медведя, щодо заторів, які формуватимуться під час реконструкції мосту, то будь-яке будівництво знижує пропускну спроможність, хоч у цьому випадку там і є об’їзди. Правильніше було б вирішувати цю проблему раніше.

“Якщо будівництво профінансують достатньою мірою, то за півтора року встигнуть закінчити цю реконструкцію. Сума на фінансування дуже велика – вважаю, що вона вдвічі більша, ніж мала б бути. Тому повинні встигнути і навіть можливо вони зробити це раніше запланованого терміну, оскільки це в інтересах і підрядників, у тому числі це освоїти, поки владу не поміняли. Може навіть і швидше це зроблять. Проте, є така думка, що це можна було зробити вигідніше, об’ємніше і дешевше”, – зазначив він.

Нагадаємо, у суботу, 18 серпня, з 6:00 з метою винесення інженерних мереж із зони проведення робіт і подальшої реалізації будівельних робіт буде перекрито з’їзди Шулявського шляхопроводу, повідомляє прес-служба КМДА.

“Так, на транспортній розв’язці на перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана (Шулявський шляхопровід) перекриватимуться з’їзди з вул. Вадима Гетьмана на проспект Перемоги та з’їзд з проспекту Перемоги на вул. Олександра Довженка”, – ідеться в повідомленні.


Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

ru_RURussian