Експерт повернення на траси радарів: маємо негативний досвід використання вимірювачів швидкості

З 8-го жовтня відновили контроль швидкості на дорогах. Це свідчить про те, що запрацюють передбачені заходи в законі, який було ухвалено раніше.

Viktor Medvid, director of the William Invest Expert consulting company, told this in a commentary to GolosUA.

“Наскільки це буде реалізовано – складно сказати, тому що у нас уже є негативні приклади. Наприклад, коли на камери спостереження за виборами витратили мільярди, а потім і камери, і обладнання пропало до наступних виборів”, – зазначив експерт.

За його словами, з камерами спостереження за контролем – схожа ситуація, їх теж свого часу впроваджували, тому оцінювати те, що буде результат чи ні, поки що складно сказати.

“Щодо попередніх етапів, в Україні поки що нічого не виходило, хоча в усьому світі ця система є. Безумовно, нам треба все автоматизувати, тому це починання можна назвати правильним, інша річ, як із ним упораються, тут складно сказати, бо аргументації поки що не надано. Зокрема, невідомо, скільки камер і де буде встановлено. Те, що ця система запрацює з 8-го числа, теж не факт, тому що на місцях, де раніше стояли камери, зараз стоять порожні коробочки”, – підсумував В. Медведь.

Як повідомлялося, в Україні з 8 жовтня відновлюється контроль дотримання швидкості на дорогах.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish